Hem
  • Presentkort

  • VOEC

  • Banner

  • Ny

Rigexpert Shackmaster 500 Nätaggregat, 13.8V/36A

26-0001
3 996,00 kr
Kvantitet
I Lager : 6

Beskrivning

Den innovativa Shackmaster Power 500 från RigExpert är en kompakt men mycket kraftfull strömförsörjning, som är mångsidig i shack, labb eller verkstad och är lämplig för ingångsspänningar på 80 - 264 volt AC. Med en utspänning på 13,8 volt DC vid en kontinuerlig ström på upp till 36 A kan även förbrukare med höga energikrav drivas tillförlitligt. Olika utgångar finns tillgängliga för detta ändamål, så att flera enheter kan vara.

Introduktion av Rig Expert ShackMaster Power 500 – höjdpunkten av strömförsörjningsinnovation, designad för att omdefiniera hur du driver och interagerar med dina enheter. Med ett orubbligt engagemang för spetskompetens är denna strömförsörjning konstruerad för att ge dig oöverträffad bekvämlighet, säkerhet och flexibilitet, samtidigt som den förbättrar din arbetsytas estetik.

Intelligent skyddssystem
ShackMaster Power 500 prioriterar säkerhet och säkerhet och har ett avancerat intelligent skyddssystem. Dina enheter är skyddade från överström, överspänning och överhettning, vilket gör att du kan arbeta tryggt och veta att din värdefulla utrustning är välbevakad.

Lågt EMI och akustiskt brus
Kliv in i ett rike av lugn. ShackMaster Power 500 är noggrant utformad för att minimera elektromagnetiska störningar och akustiskt brus, vilket skapar en miljö där du kan fokusera på dina uppgifter utan några störande störningar.

Flexibel orientering
Förhöj din arbetsplatss estetik och funktionalitet. ShackMaster Power 500 har en flexibel orienteringsdesign som gör att du kan placera den horisontellt eller vertikalt och sömlöst integrera den i din arbetsyta.

Multifunktionell pekskärm
Upplev kraft till hands. ShackMaster Power 500 visar upp en elegant pekskärm som erbjuder realtidsövervakning av spänning, ström och strömförbrukning. Navigera enkelt i inställningarna, anpassa inställningarna och få tillgång till viktig information med bara en knapptryckning.

13.8 Utspänning
Precisionsdriven kraftleverans. ShackMaster Power 500 upprätthåller en stensäker 13,8V utspänning, vilket säkerställer konsekvent och pålitlig strömförsörjning till dina enheter. Denna stabilitetsnivå är avgörande för känslig elektronik, vilket säkerställer högsta prestanda och förlängd livslängd.

500 Watt kontinuerlig effekt
Från krävande uppgifter till kraftintensiva installationer, ShackMaster Power 500:s 500 watt kontinuerliga uteffekt ökar till tillfället. Dess robusta kapacitet gör den till ett idealiskt val för en mängd olika applikationer, från amatörradioentusiaster till professionella elektronikingenjörer.

4x Powerpole DC-kontakter
Strömlinjeformad anslutning till hands. ShackMaster Power 500 är utrustad med fyra Powerpole DC-kontakter, som erbjuder gott om portar för att enkelt ansluta olika enheter utan behov av adaptrar eller komplexa konfigurationer.

Förbättrad USB-anslutning
Omdefinierar bekvämlighet med känsla. Med 2 USB Type-A-portar och 2 USB Type-C-portar ger ShackMaster Power 500 dig möjlighet att ladda enheter, ansluta kringutrustning eller sömlöst driva USB-kompatibla prylar, allt samtidigt som du behåller en rörig arbetsyta.

USB-gränssnitt för att logga förbrukningsdata
Håll dig informerad om dina energiförbrukningsmönster. ShackMaster Power 500 har ett inbyggt USB-gränssnitt som låter dig ansluta den till din dator, vilket gör att du kan logga och analysera förbrukningsdata, vilket möjliggör välgrundade beslut om energieffektivitet.

Firmware kan uppgraderas
Omfamna utvecklingen av strömförsörjningsteknik. ShackMaster Power 500 är designad med uppgradering av firmware i åtanke, vilket säkerställer att du enkelt kan uppdatera den när nya funktioner och förbättringar dyker upp och ligga i framkant när det gäller innovation.

Rig Expert ShackMaster Power 500 är inte bara en strömkälla; det är en transformerande följeslagare för din arbetsplats. Öka din produktivitet, förbättra ditt arbetsflöde och anamma en ny era av strömförsörjningsteknik som tillgodoser dina behov. Byt om idag och upplev kraft i ett helt nytt ljus.

Produktdetaljer
26-0001
Omdömen

Skriv din recension

Rigexpert Shackmaster 500 Nätaggregat, 13.8V/36A

Rigexpert Shackmaster 500 Nätaggregat, 13.8V/36A

Skriv din recension