Hem
  • Presentkort

  • VOEC

  • Banner

Brodit Ipad 2/3 Hållare med lås

537244
810,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Tillfälligt slut

Beskrivning

Med genomgångskontakt och kulled. 2 nycklar ingår. Synlig hemknapp.

Denna hållare används när du vill ha din iPad fastlåst och ändå lättåtkomlig. Hållaren är krocktestad och godkänd för användning på Brodits nackstödsfäste.  
 
Hållaren är perfekt även för butiken eller på mässan - överallt där du vill använda din iPad utan att den enkelt kan flyttas. Hållaren är tillverkad av extra kraftig plast och är utrustad med ett lås. För att ta bort iPaden ur hållaren krävs en nyckel, två nycklar ingår. När iPaden sitter i hållaren är hem-knappen åtkomlig. Alla kablar som kan anslutas till iPaden kan även anslutas till hållaren, tex laddkabel eller interface-kabel. När du har anslutit kabeln till hållaren sitter den stadigt på plats och du slipper ansluta den manuellt till iPaden varje gång du sätter den i hållaren. (Kabel medföljer ej.)  
 
Hållaren är monterad på en kulled och kan vinklas och vridas för att undvika reflexer i skärmen. Du skiftar enkelt mellan stående och liggande läge genom att vrida hållaren till önskad position.  
 
Surfplattor bör inte monteras på instrumentbrädan om de skymmer sikten eller blockerar viktiga reglage. ProClip är anpassad för mindre enheter som smartphones. Om du vill sätta en surfplatta på instrumentbrädan måste varje kombination av surfplatta-bil granskas noggrant av dig själv för att avgöra om en sådan montering är möjlig i just det specifika fallet. Brodit lämnar inte några rekommendationer för sådana monteringar. En montering av surfplatta på bilens instrumentbräda sker alltid på kundens eget ansvar. Brodit rekommenderar att använda surfplattor på bilens nackstöd, monterade på Brodits nackstödsfäste.

Produktdetaljer
537244
Omdömen

Skriv din recension

Brodit Ipad 2/3 Hållare med lås

Brodit Ipad 2/3 Hållare med lås

Skriv din recension