Hem

Panoramaadapter IC-7300

Pan-7300
2 695,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
I Lager : 1

Beskrivning

Som du kanske redan vet är att Icom´s IC-7300 är en av de mest populära riggarna i världen & har en bra spektrum och vattenfalls display.
Helt rätt, men tyvärr har IC-7300 ingen utgång för en extern skärm. Denna produkt ger dig något ännu bättre: en IF-utgång som du kan ansluta vilken SDR-mottagare som helst till. Med detta får din IC-7300 får en helt ny dimension.

Du kan använda SDR-mottagare som AirSpy, HackRF, RTL-SDR, SDRplay och programvara som HDSDR, SDRuno, SDRSharp, GNURadio plus flera andra. 

Och det bästa är: Panadaptern är väldigt enkel att installera och vid behov lika lätt att ta bort. Ingenting är permanent modifierat på din radio, Ingen lödning krävs. Strömförsörjningen till förstärkaren på Panadaptern tillhandahålls av Tuner-anslutningen, strömförbrukningen är mindre 30 mA vilket gör att den inte påverkar den vanliga Tuner utgången. 

Installationen tar bara några minuter och en demontering utan rester är möjlig när som helst utan problem.Alla kablar som behövs för installationen ingår & en mkt utförlig beskrivning på Svenska

Produktdetaljer
Pan-7300
Omdömen

Skriv din recension

Montering av Panadaptern i IC-7300

Panoramaadapter IC-7300

Skriv din recension
Kunder som köpt denna produkt köpte också: