Hem
  • Presentkort

  • VOEC

  • Banner

AlphaDelta DX-A 40, 80 och 160 m sloper

DX-A

Produkten har utgått

Beskrivning


Tråd antennband tråd antenn frekvens
160 meter 1,8 MHz
80 meter 3,5 MHz
40 meter 7,0 MHz


Alpha Delta Twin Sloper Antenner kombinerar den enorma DX eldkraft av kvartalet våg sloper med den breda bandbredden av halv våg dipol. Dessa modell DX-A twin slopers är utformade för att täcka 160, 80 och 40 meter.

Ett ben är 20 meter långt, medan det andra är 20 meter långt. Sloperantennerna installeras som en inverterad-V med markretur som sker genom tornet eller ledaren. Dessa antenner använder rostfritt stål hårdvara, 12-gauge solid koppartråd, och effektiv Alpha Delta "Iso-Res" RF choke spolar.

Twin sloper antenner är utformade för användning på ett metalltorn med en balk på toppen. Strålen ger en kapacitet hatt effekt och hjälper till att ställa in de dubbla slopers.

OBS: Det är möjligt att införandet av sloperantenner i ett tornsystem som använder flera staglinor eller andra anslutna trådantenner kan orsaka en liten avskiljande av sloperantennerna. Andra installationstyper kräver användning av en utombordare med bred räckvidd antenn tuner.

Tidsbeprövade antenner är alltid bra värden. Beställ Alpha Delta Twin Sloper Antenner från DX Engineering och njut av några vintage tråd antenn prestanda!

Produktdetaljer
DX-A
Omdömen

Skriv din recension

AlphaDelta DX-A 40, 80 och 160 m sloper

AlphaDelta DX-A 40, 80 och 160 m sloper

Skriv din recension
Kunder som köpt denna produkt köpte också: