Hem
  • Presentkort

  • VOEC

  • Banner

Kenwood TK-D740E DMR 136-174MHz

TK-D740E

Produkten har utgått

Beskrivning

DMR Mobile och Fasta basradioapparater

Kenwoods nya TK-D740 fasta basradioger erbjuder upp till 128 kanaler och 4 zoner (Max 32kanaler per zon), så passar helst till mobilanvändning i fordon så att du kan bygga ett enkelt radionät på plats med en avsändaresfunktion.

Liksom deras hand bärbara walkie-talkie motsvarigheter, Kenwood DMR mobila radioapparater finns tillgängliga för drift på VHF och UHF frekvenser och är helt ETSI-kompatibel.

Blandat läge
Till skillnad från vissa andra märken av DMR-mobiler har alla Kenwood-radioapparater automatisk digital/analog blandad drift. Den här nyckelfunktionen innebär att samtal som initierats av en ananalog radio i nätverket automatiskt kan tas emot av en Kenwood DMR-mobilradio och samma DMR-radioanvändare kan svara utan att behöva växla manuellt till analogt driftläge. Detta viktiga inslag i Kenwood DMR-radioapparater innebär att du kan fortsätta att använda dina befintliga analoga radioapparater i ett Digitalt Kenwood DMR-system och migrera helt till digitalt i en tid som bäst passar din drift.

Kompakt och lätt att installera, de är idealiska för användning i bilar, skåpbilar, taxibilar, bussar, lastbilar och underhållsfordon eller som en fast bas där en mer kraftfull överföring krävs.

Produktdetaljer
Kenwood-LMR
TK-D740E
Omdömen

Skriv din recension

Kenwood TK-D740E DMR 136-174MHz

Kenwood TK-D740E DMR 136-174MHz

Skriv din recension