Kategorier

test

Icom IC-A210E Flygradio

Icom IC-A210E Flygradio Visa full storlek

Stor ljusstark OLED-display
Enkelt kanalval
12/24 V anslutningsmöjlighet
Intercomfunktion
Överlägsen kompabilitet vid installationer
25/8.33 kHz kanalseparation
200 minneskanaler
6 Watts uteffekt

Mer detaljer

12 495,00 inkl. moms

IC-A210

Finns i lagret

Från 576,00 kr /månad

Klarna
Snittbetyg:

0
- 0 omdömen

Skriv en recension

Snabb med tydlig display

IC-A210E är utrustad med en organisk lysdioddisplay (OLED) som ger en rad fördelar. Displayen är ljusstark, har hög kontrast för ökad läsbarhet, bred betraktningsvinkel och en mycket snabb responstid jämfört med vanliga displayer. Den automatiska dimmerfunktionen ser till ljusstyrkan är konstant optimal oberoende av omgivande ljus.

Effektiv och användarvänlig

Det är snabbt och effektivt att välja någon av minneskanalerna på IC-A210E. De så kallade "flip-flop"-pilarna gör det möjligt att enkelt skifta mellan huvud- eller standbykanaler och "dualwatch"-funktionen ger möjlighet att övervaka två kanaler samtidigt. I tillägg till det sparas också de 10 senast använda kanalerna som du kan nå med några enkla knapptryckningar.

När du ansluter en extern GPS-mottagare* utrustad ed en frekvensdatabas för flygfält kan frekvensdata som ex. närliggande flygfält överföras till IC-A210E.
* Garmin GPSMAP 396/496 rekommenderas.

Den inbyggda DC-DC konvertern accepterar både 12 och 24 VDC vilket gör radion extra enkel att installera i olika typer av fordon. Inbyggt finns också en röstaktiverad intercomfunktion som ger möjlighet att prata med andrepiloten via headset. Bland övriga funktioner märks störbegränsare (ANL), VFO-scanning och enknappstryck till nödkanalen 121.5 MHz.

IC-A210E levereras med två olika monteringssatser för smidigast möjliga installation och inkoppling. 


Du måste vara inloggad för att skriva en recension

Tillverkare